有果友玩捷径吗 今天发现个捷径库 100个捷径 威锋 千 有果友玩捷径吗 今天发现个捷径库 100个捷径 威锋 千 ,iphone5拍出的照片 非常美啊 从此不怕屎黄色的照片了 iphone5拍出的照片 非常美啊 从此不怕屎黄色的照片了 , 特特在线热免费蹭vvVVaAaAAU韩韩日无慝码欧亚haa洲 特特在线热免费蹭vvVVaAaAAU韩韩日无慝码欧亚haa洲

发布日期:2021年06月22日

IT'S MORE THAN JUST OIL. IT'S LIQUID ENGINEERING.

VELKOMMEN TIL CASTROL

It's more than just oil. It’s liquid engineering. Castrol tilbyr alle oljene, væskene og smøremidlene verden trenger, for alle bil- og motorsykkelførere og alle bransjer.

Hjemmet til liquid engineering

Castrol er her for å tjene alle bilførere, alle motorsyklister og alle bransjer i verden. Dette gjør vi gjennom liquid engineering. Det betyr at vi skaper høytytende oljer, smøremidler, væsker og fett for alle bruksområder du kan forestille deg.

 

Vi vet også at du trenger at alt går som smurt i din verden, så vi smører hver eneste del av bilen eller motorsykkelen du eier, rulletrappene på det lokale kjøpesenteret ditt, heisen på kontoret ditt og til og med samlebåndet som produserte kjøleskapet ditt.

 

Vi er her for deg i gruver og steinbrudd, cruiseskip og fly, vindfarmer og hveteåkre over hele verden. Uansett hva du trenger, bidrar vi til at det kan skje.

Siste nytt

* Testet mot API SN-slitasjegrensen i Sequence IVA-testen og mot ACEA-slitasjegrensen i OM646LA-testen.
** Gjennomsnittlig, avrundet til nærmeste heltall. Sammenlignet med samme olje uten Fluid TITANIUM. Produktene som ble testet, representerte 75 % av vårt salgsvolum i 2017.
* Tested vs the API SN wear limit in the Sequence IVA test, and the ACEA wear limit in the OM646LA test
** Global average from 50 cities, Castrol MAGNATEC STOP-START index 2014.